• Winterbanden
  • 24 uurs pechhulp
  • Vervangend vervoer

Zakelijk leasen

 

Zakelijk een auto leasen is een goede beslissing voor elke onderneming, ongeacht de grootte. Door een auto te leasen voor zakelijk gebruik, vermijdt u heel wat kosten en kopzorgen. Zoekt u een bedrijf waar u terechtkunt voor een lease auto voor zakelijk gebruik tegen scherpe prijzen? Bij Rijnmond Lease zijn we hierin gespecialiseerd. Bereken vandaag nog de kosten voor het leasen van uw wagenpark.

Zakelijk een auto leasen volgens een voordelige formule

Zakelijk een auto of wagenpark leasen bij Rijnmond lease kent hele wat voordelen. Een zo’n voordeel is de scherpe prijs die u krijgt dankzij de lease formule die is aangepast aan de noden van uw bedrijf. Wilt u een leaseauto voor lange termijn en voor zakelijk gebruik? Dan kiest u voor de operational lease. Bent u een zzp’er of een startende ondernemer, dan biedt de starterslease met direct beschikbare leaseauto’s u heel wat voordelen. Als u voor een korte tijd zakelijk wilt leasen, geniet u van een aangepaste leaseformule die flexibel opzegbaar is. Een auto leasen voor zakelijk gebruik hoeft dus niet veel te kosten.

Wat zijn de voordelen van autoleasing bij Rijnmond Lease?

Een zakelijke leaseauto is fiscaal voordelig omdat u de kosten hiervan kunt aftrekken. Ook op een andere manier drukt een auto leasen voor zakelijk gebruik de kosten. Als u bij ons een auto huurt, betaalt u namelijk een vast maandelijks bedrag waarin alles is inbegrepen. Wij zorgen namelijk voor de apk, wegenbelasting en verzekering. Ook het onderhoud van de auto is inbegrepen in de leaseprijs. Rijnmond Lease blijft de eigenaar van de leaseauto waardoor wij de risico’s dragen in uw plaats. Bovendien rijden uw werknemers met nieuwe auto’s rond, wat bijdraagt tot aan een goed imago van uw onderneming.

Bereken de kostprijs en vraag een offerte aan

Wilt u zelf een auto leasen voor zakelijk gebruik of bent u op zoek naar een auto voor uw werknemers? Kies de auto of auto’s van uw voorkeur uit en kies bepaalde nodige specificaties. Onze handige tool vertelt u meteen de kostprijs. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? U bereikt ons via mail of op het nummer 0186-621306.


Leasebedrag berekenen

Benieuwd naar het leasetarief van uw droomauto?

Neem contact op

Kevin 150×150
Kevin Kooij
Office Manager

kkooij@rijnmondlease.nl

Teun pasfoto
Teun Lankhaar
Commercieel Manager

tlankhaar@rijnmondlease.nl

Interesse in een leaseauto?

Bereken uw leaseprijs online of vul uw gegevens in. Wij bellen u dan terug voor een vrijblijvend advies.