Brandstof

 

Zuinige en schone auto’s zijn in trek. Brandstof is dus een belangrijke beïnvloedbare kostenpost binnen het wagenpark. Niet vreemd dat brandstofgebruik, duurzaamheid en tankgedrag belangrijke thema’s zijn voor wagenparkbeheerders.

Om zuinig rijden en brandstofgebruik in kaart te brengen werken wij samen met Travelcard. Travelcard biedt de mogelijkheid om rijgedrag, en vooral het tankgedrag, eenvoudig in beeld te brengen en bij te sturen. Het brandstofgebruik is hierdoor altijd inzichtelijk met behoud van tankgemak voor de leaserijder.

 

U profiteert hierbij van onderstaande voordelen.

Één verzamelfactuur

Met de Travelcard bent u verlost van alle losse tankbonnen en declaratieformulieren. Al uw tanktransacties staan weergegeven op één heldere verzamelfactuur. Dit levert een interessante besparing op voor uw administratieve kosten, hoe groot of klein uw wagenpark ook is.

Tanken met BTW-garantie

Volgens de fiscus kan de BTW alléén worden teruggevorderd als de tankbeurt wordt betaald met een tankpas of zakelijke betaalpas. Een gewone tankbon wordt door de fiscus niet erkend als factuur. De verzamelfactuur van Travelcard wordt dat wel, waarmee de BTW-teruggave over al uw tankbeurten zeker wordt gesteld. Zo voorkomt u dat uw onderneming of medewerkers schade lijden.

Brandstofadministratie

Zonder tankpas is een brandstofadministratie tijdrovend en kostbaar. Met de Travelcard hoeft u maar één verzamelfactuur te verwerken. Een besparing die ruimschoots opweegt tegen de kosten per pas ongeacht de grootte van uw wagenpark.

Voordelig tanken zonder omrijden

Bovendien kunt u uw medewerkers aansporen voordelig te tanken. De Travelcard wordt bij elk tankstation geaccepteerd, inclusief de prijsvechters en witte pompen. Tanken met de Travelcard betekent tanken zonder omrijden.

Voordelig voor uw medewerkers

Uw medewerkers hoeven de brandstofkosten niet langer voor te schieten. Ook het invullen van declaratieformulieren behoort tot het verleden. Zij kunnen bij èlk tankstation betalen met de Travelcard. De persoonlijke pincode voorkomt misbruik door onbevoegden. Gemak dat zichzelf terugverdient.

Declaratie invoeren

Voor het indienen van een declaratie dient u in het bezit te zijn van een geldige kaart. U kunt vervolgens uw kassabonnen invoeren waarna het brandstofdeclaratieformulier voor u wordt aangemaakt. Ook ontvangt u per e-mail een PDF-bestand met de bevestiging.

 

Voor uitbetaling van declaraties van transacties uit alle niet-Euro landen hanteren wij als basis het bedrag in de valuta van het betreffende land. Dit wordt tegen de girale middenkoers, zoals deze door de ABN AMRO wordt gepubliceerd, naar een Euro bedrag berekend. Dit berekende bedrag wordt uitbetaald. De koersen, die creditcardmaatschappijen gebruiken, kunnen hiervan afwijken.

Leasebedrag berekenen

Benieuwd naar het leasetarief van uw droomauto?

Neem contact op

Kevin 150×150
Kevin Kooij
Office Manager

kkooij@rijnmondlease.nl

Teun pasfoto
Teun Lankhaar
Commercieel Manager

tlankhaar@rijnmondlease.nl

Klantbeoordelingen

Wij ontvingen de volgende beoordelingen van onze klanten

Interesse in een leaseauto?

Bereken uw leaseprijs online of vul uw gegevens in. Wij bellen u dan terug voor een vrijblijvend advies.