Reparatie & onderhoud

 

Elke auto heeft onderhoud nodig. Als directe gebruiker van de leaseauto heeft u het beste zicht op de staat van de auto.

Het onderhoud van uw leaseauto vindt plaats conform het onderhoudsinterval dat u terug kunt vinden in het instructieboekje van uw auto. Daarnaast bent u als bestuurder verantwoordelijk voor het tijdig aanbieden van uw leaseauto voor wettelijke keuringen en/of merkafhankelijke terugroepacties.

Wij verzoeken u dan ook om regelmatig preventieve werkzaamheden te verrichten. Controleer in ieder geval het peil van de motorolie, koelvloeistofniveau en de bandenspanning.

Reparatie en onderhoud via servicevestigingen

De berekende leaseprijs op onze website is gebaseerd op reparatie en onderhoud via één van onze servicevestigingen. Het mes snijdt voor u aan twee kanten; alles op het gebied van mobiliteit onder één dak èn scherpe leasetarieven.

Reparatie en onderhoud via de dealer

Als u reparatie en onderhoud liever ergens anders laat uitvoeren, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij maken graag een aangepaste offerte, waarbij u een vrije dealerkeuze heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op. U kunt dan bij elke officieel erkende merkdealer een afspraak maken voor onderhoud of reparatie. Meld aan de autodealer dat u een Rijnmond Lease auto rijdt, zodat de factuur naar het juiste adres wordt verstuurd.

Vervangende auto

Gedurende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw leaseauto kunt u de beschikking krijgen over een vervangende auto. De kosten hiervan worden conform het leasecontract met u en/of uw werkgever afgerekend.

Defecte kilometerteller

Een storing of defect aan de kilometerteller dient u binnen 24 uur schriftelijk aan Rijnmond Lease te melden.

Leasebedrag berekenen

Benieuwd naar het leasetarief van uw droomauto?

Neem contact op

Kevin 150×150
Kevin Kooij
Office Manager

kkooij@rijnmondlease.nl

Teun pasfoto
Teun Lankhaar
Commercieel Manager

tlankhaar@rijnmondlease.nl

Klantbeoordelingen

Wij ontvingen de volgende beoordelingen van onze klanten

Interesse in een leaseauto?

Bereken uw leaseprijs online of vul uw gegevens in. Wij bellen u dan terug voor een vrijblijvend advies.