Vervangend vervoer

 

Bij Rijnmond Lease maken we onderscheid tussen 3 soorten vervangend vervoer. Direct vervangend vervoer, vervangend vervoer na 24 uur en vervangend vervoer voor auto’s met een grijs kenteken.

Direct vervangend vervoer

Bij deze regeling zijn alle kosten van het vervangend vervoer voor rekening van Rijnmond Lease, met uitzondering van brandstof.

Vervangend vervoer na 24 uur

Bij deze regeling neemt Rijnmond Lease de kosten van het vervangend vervoer na 24 uur voor haar rekening, met uitzondering van brandstof.

Vervangend vervoer grijs kenteken

Deze regeling is bedoeld voor de zogenaamde ‘grijs kenteken auto’s’ en is inhoudelijk gelijk aan de 24 uurs regeling. Bij deze regeling wordt het type vervangend vervoer niet gegarandeerd. Het kan dus voorkomen dat wanneer u een bestelauto least, er een personenauto als vervangend vervoer wordt ingezet.

 

U kunt bij de servicevestiging, reparerende dealer of het schadebedrijf een auto huren van zo mogelijk, hetzelfde of nagenoeg hetzelfde type. Zij nemen hierover vooraf contact op met ons. De gereden kilometers met de vervangende auto worden opgeteld bij het aantal gereden kilometers dat u met de geleasete auto heeft afgelegd.

Leasebedrag berekenen

Benieuwd naar het leasetarief van uw droomauto?

Neem contact op

Kevin 150×150
Kevin Kooij
Office Manager

kkooij@rijnmondlease.nl

Teun pasfoto
Teun Lankhaar
Commercieel Manager

tlankhaar@rijnmondlease.nl

Klantbeoordelingen

Wij ontvingen de volgende beoordelingen van onze klanten

Interesse in een leaseauto?

Bereken uw leaseprijs online of vul uw gegevens in. Wij bellen u dan terug voor een vrijblijvend advies.