Operational lease

 

Operational lease – of anders gezegd operationele leasing – is de meest voorkomende vorm van autoleasing. Kort gezegd is het een zakelijke vorm van (lange termijn) huren van een auto. Een operational leasecontract duurt tussen 12 en 60 maanden. In die tijd blijven wij juridisch eigenaar van de auto en ook verantwoordelijk voor het beheer van de auto en de risico’s. Daarmee garanderen wij uw mobiliteit. Wat er ook gebeurt. En u? U rijdt zorgeloos en zonder gedoe.

Behoud financiële speelruimte

Omdat uw auto ons bezit blijft, belandt uw leaseauto niet als vreemd vermogen op uw balans. Hiermee creëert u financiële ruimte. U houdt vreemd vermogen vrij, zodat u meer kunt focussen op uw core business. De liquiditeit van uw onderneming wordt dus niet beïnvloed door uw autobezit. U betaalt slechts de leasekosten van de auto.

Wij dragen alle risico’s

Operationale risico’s, zoals de restwaarde, maar ook eventuele negatieve verschillen bij reparatie, onderhoud en banden zijn voor onze rekening. Ook garandeert operational lease u een constante kilometerprijs. Omdat wij het wagenparkbeheer uitvoeren is voor u de laagst mogelijke kilometerkostprijs haalbaar. Kortom, u draagt alle zorgen en risico’s van de auto’s over aan ons.

Bijtelling interessant voor u?

Bent u van plan om uw leaseauto ook privé te gebruiken? Dan kan bijtelling een belangrijke factor zijn voor de keuze voor uw leaseauto. De bijtelling is het percentage van de nieuwprijs dat u de Belastingdienst verschuldigd bent als u met uw auto van de zaak meer dan 500 privékilometers maakt. Hoe lager dit bijtellingspercentage, hoe beter dit voor u is.

Voordelen

De voordelen van operational lease bij Rijnmond Lease:

  • Spiksplinternieuwe auto
  • Vast maandbedrag, geen onverwachte kosten
  • Mobiliteit gegarandeerd
  • Volledig ontzorgd
  • Een scherpe prijs

Heeft u nog vragen?

Kijk bij veelgestelde vragen. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen (0186-621306) of mailen. Wij helpen u graag.


Leasebedrag berekenen

Benieuwd naar het leasetarief van uw droomauto?

Neem contact op

Kevin 150×150
Kevin Kooij
Office Manager

kkooij@rijnmondlease.nl

Teun pasfoto
Teun Lankhaar
Commercieel Manager

tlankhaar@rijnmondlease.nl

Klantbeoordelingen

Wij ontvingen de volgende beoordelingen van onze klanten

Interesse in een leaseauto via operational lease?

Bereken uw leaseprijs online of vul uw gegevens in. Wij bellen u dan terug voor een vrijblijvend advies.