Starterslease

 

Leasen voor zzp’ers en startende ondernemers

Door de jaren heen is Rijnmond Lease een interessante leasepartner gebleken voor startende ondernemingen en ZZP’ers in de regio. Dankzij onze ervaringen en door ook goed te luisteren naar onze klantenkring hebben wij om die reden een startersleasepakket samengesteld: betaalbare autolease tegen flexibele leasevoorwaarden.

Starterslease deals

Jong gebruikte en nieuwe auto’s voor een vriendelijke leaseprijs. (alleen BTW auto’s)

Bekijk het complete aanbod

Wat houdt starterslease in?

Starterslease, de naam zegt het al, is een leasevorm speciaal voor startende ondernemingen en ZZP’ers. Een starter heeft namelijk vaak een hoger (financieel) risico ten opzichte van bedrijven die al jarenlang actief zijn. Om deze groep ambitieuze ondernemers te helpen en de drempel om een auto te leasen te verlagen is starterslease in het leven geroepen: een ruime keus uit direct beschikbare leaseauto’s voor de startende ondernemer.

Voordelen van starterslease

  • Gratis haal- en brengservice in de regio
  • Haalbare voorwaarden voor starters
  • Overzichtelijk aanbod beschikbare auto’s
  • Auto’s met korte looptijd en dus flexibel
  • Soepele kredietacceptatie

Hoe werkt starterslease precies?

Met starterslease bieden wij de ondernemer een ruime keus uit direct beschikbare leaseauto’s. Deze auto’s zijn speciaal door ons geselecteerd. Dit zijn demonstratieauto’s, ex-leaseauto’s of nieuwe voorraadauto’s. U krijgt dus een jong gebruikte auto waar de kop vanaf is of een nieuwe auto die op voorraad staat bij onze partner.

De berekende leaseprijs is gebaseerd op reparatie en onderhoud via één van onze servicevestigingen. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland en Spijkenisse. Daarbij bieden wij gratis haal- en brengservice voor onze klanten in de regio. Hierbij wordt de auto netjes bij u voor de deur opgehaald. Zodra uw auto weer klaar is, wordt hij ook weer voor de deur afgeleverd. Dit geldt voor onderhoud en reparatie, schade, (winter)banden en voorruitschade. Het is natuurlijk ook mogelijk uw auto te onderhouden via een dealer naar keuze. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Waarborg

Met starterslease profiteert u van zeer beperkte aanvullende voorwaarden. Wij vragen per auto een waarborg die varieert tussen de 3 en 5 leasetermijnen (afhankelijk van het type en de nieuwwaarde van de auto). Deze waarborg wordt door ons “geparkeerd” en wordt aan u teruggestort als aan het einde van de leaseperiode aan alle voorwaarden is voldaan.

Toetsing

Iedere klant die bij ons een leaseaanvraag indient wordt door ons getoetst. Deze toetsing voeren wij uit om te controleren of er geen calamiteiten zijn geregistreerd (Bijvoorbeeld BKR registratie). Voor deze toetsing hebben wij de volgende documenten/gegevens van u nodig.

  • Kopie uittreksel Kamer van Koophandel
  • Kopie legitimatie tekenbevoegde persoon
  • Bankrekening-nummer
  • BTW-nummer

Na deze kredietcheck worden de leasecontracten opgemaakt en ondertekend. Na ondertekening van de contracten en betaling van de waarborg wordt de auto ingezet.

Heeft u nog vragen?

Kijk bij veelgestelde vragen. 
U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen (0186-621306) of mailen. Wij helpen u graag.


Leasebedrag berekenen

Benieuwd naar het leasetarief van uw droomauto?

Neem contact op

Kevin 150×150
Kevin Kooij
Office Manager

kkooij@rijnmondlease.nl

Teun pasfoto
Teun Lankhaar
Commercieel Manager

tlankhaar@rijnmondlease.nl

Klantbeoordelingen

Wij ontvingen de volgende beoordelingen van onze klanten

Interesse in een leaseauto via starterslease?

Bereken uw leaseprijs online of vul uw gegevens in. Wij bellen u dan terug voor een vrijblijvend advies.